Published: May 27 2022 03:41

Slep sluzba 24/7

MKD

Published: May 27 03:41
Views: 112
брза, безбедна и достапна 24 часа шлеп служба " лео" во скопје која врши транспорт низ цела македонија
брзина, безбедност, флексибилност и достапност 24 часа во денот 7 дена во неделата 365 дена во годината. нашата мисија е да бидеме достапни за вас во секое време и ефикасно и најбрзо да ги исполниме вашите барања по најповолни цени.
вршиме професионален превоз до 2000кг на:
• автомобили
•дефект автомобил заедно со патници (до 2-особи)
• комбе
• градежни машини
• земјоделски машини
• трактори
• приколки
• оштетени возила (сообраќајка)
• релокација (нерегистирени возила)
• странски возила одјавени превоз до царински терминал со посредување на документи за царина.
• и секаков друг вид на стока и моторни возила
контакт: 078/206-208
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information