Published: Dec 11 2023 10:08

Tubeless 20.5-25 - 20 PLR 23.5-25 - 24 PLR 26.5-25

Published: Dec 11 10:08
Views: 10
🆕НОВО ВО ПОНУДА !🆕
WESTLAKE OTR : EARTH MOVING – MINNING (Loader – Earthmover )#otr #otrtyres #westlakeotr #offtheroadtires
Брендот Westlake е водечки бренд на Zhongce Rubber Group Co Ltd, со повеќе од 60 години историја. Наведени како глобални топ 10 производители, Westlake развива целосен опсег на врвни квалитетни теренски (OTR) гуми.
Како главен играч на пазарот за off road гуми, Westlake ги произведува off the road гумите во Кина и има дистрибуција во повеќе од 160 земји.
20.5R25 CB386 E-3/L-3 ★★ Тубелес (Дизајнирани за повеќе апликации , силните странични ѕидови се обликувани за да се минимизира штетата од сечењето произведени од специјална смеса за отпорност на сечење и оштетувања )
23.5R25 CB386 E-3/L-3 ★★ Тубелес (Дизајнирани за повеќе апликации , силните странични ѕидови се обликувани за да се минимизира штетата од сечењето произведени од специјална смеса за отпорност на сечење и оштетувања)
26.5R25 CB386 E-3/L-3 ★★ Тубелес (Дизајнирани за повеќе апликации , силните странични ѕидови се обликувани за да се минимизира штетата од сечењето произведени од специјална смеса за отпорност на сечење и оштетувања)
23.5-25 L-3 CL728 24 PLR Тубелес (Класичен дизајн на шарите без насока, формулиран со соединение за отпорност при сечење , заедно со робустниот најлонски труп ја прави гумата способна да издржи исеченици во сите тешки услови за работење) 20.5-25 L-3 CL729 20 PLR Тубелес (Класичен дизајн на шарите без насока, формулиран со соединение за отпорност при сечење , заедно со робустниот најлонски труп ја прави гумата способна да издржи исеченици во сите тешки услови за работење )Инфо :
031 411 249
071 252 245
[email protected]
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
10

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information