Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Servis za site vidovi elektro-viljuskari

Company advertisement For sale by: Атомик 22 Oct 21:22 Log into the company to make changes
Вршиме сервис и поправка на сите видови на електро виљушкари.

Во зависност од состојбата на виљушкарот, вршиме мали корекции, поправки или целосен ремонт на електронскиот управувачки дел.
Дел од корекциите вклучуваат вградување на целосно нови елекронски управувачки блокови за регулирање на погонскиот, хидрауличниот и серво моторот.
Вршиме сервис на сите типови на вилушкари, било да се со транзисторска, тиристорска или регулација со склопки.
Располагаме со резервни делови за повеќе типови на електровиљушкари.


Исправувачи за акумулаторски батерии

Вршиме поправка или ремонт на полначите за тракциони и стационарни акумулаторски батерии.

Сервис на електромотори

Премотување на статорските и роторските намотки кај едносмерни и асинхрони електромотори
Атомик
Сервис на електрични вилушкари, Исправувачи на акумулаторски батери, сервис на електромотори, услуги во индустриска електроника.
Visit our store page
ул. Јане Сандански бр.2, Show on the map
+389 75 210 747

atomik.mk

Атомик
+389 75 210 747
Leaflet
To the top