Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Alfa Romeo | Alfa 33

04 Feb 12:58 , ,

Alfa Romeo Alfa 33

10 000 EUR

Year: 1993
Mileage: 350 000 - 399 999
11 Aug 22:18 ,

Alfa Romeo Alfa 33

350 EUR

Year: 1987
Mileage: 80 000 - 84 999
30 Apr 17:50 ,

Alfa Romeo 33

500 EUR

Year: 1993
Mileage: 140 000 - 149 999
05 Feb 17:48 , ,

Alfa Romeo 33

Year: 1994
Mileage: 200 000 - 249 999
12 Sep 13:30 , ,

Alfa Romeo 33

300 EUR

Year: 1994
Mileage: 250 000 - 299 999
27 Jun 08:17 ,

Alfa Romeo 33 1.7

Year: 1994
Mileage: 100 000 - 109 999
13 Jun 19:16 ,

ALFA 33 1.3 BENZIN 72000KM PRVA BOJA UNIKAT

1 250 EUR

Year: 1994
Mileage: 70 000 - 74 999
01 Jun 00:12 , ,

Alfa Romeo boxer machine

900 EUR

Year: 1994
Mileage: 15 000 - 19 999
31 May 16:06 , ,

Аlfa Romeo

900 EUR

Year: 1994
Mileage: 200 000 - 249 999
20 Apr 22:44 ,

Alfa Romeo 33i -93

800 EUR

Year: 1993
Mileage: 140 000 - 149 999
27 Feb 15:53 ,

Alfa Romeo -94

650 EUR

Year: 1994
Mileage: 150 000 - 159 999
30 Oct 13:45 ,

Alfa 33 -95 moze zamena

1 250 EUR Намалена цена

Year: 1995
Mileage: 150 000 - 159 999
13 Aug 17:31 ,

Alfa Romeo 33 - 94

1 500 EUR

Year: 1994
Mileage: 110 000 - 119 999
07 Jul 16:05 ,

Alfa Romeo 33 -94

2 000 EUR

Year: 1994
Mileage: 100 000 - 109 999
19 Jun 23:20 ,

Alfa Romeo 33 1.5 IE- 12/93

600 EUR Намалена цена

Year: 1993
Mileage: 140 000 - 149 999
19 Jun 23:19 ,

Alfa Romeo 33 1.5 IE -93

600 EUR Намалена цена

Year: 1993
Mileage: 140 000 - 149 999
29 Mar 19:12 , ,

Alfa Romeo 33 -94

450 EUR

Year: 1994
Mileage: 170 000 - 179 999
03 Feb 23:01 , ,

Alfa Romeo 33 -94

400 EUR

Year: 1994
Mileage: 130 000 - 139 999
To the top