Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |
 

Deloven prostor na Ruzveltova

640 000 EUR

Company advertisement For sale by: Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate 28 Nov 17:24 Log into the company to make changes
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
  Online
077/699-416
Ad type
For sale
Advertised by
Store
Facilities
Offices
Се продава деловен простор на Ул. Рузвелтова,
во деловна зграда.

Површина 450 м2
Кат 2,3 и поткровје
12 канцеларии
Тоалети на секој кат

Цена 640.000 Евра + ДДВ

Шифра С675
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија. Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот. Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.
Visit our store page
ул.Васил Ѓоргов бр.24/4 Show on the map
077/699-416
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
  Online
077/699-416
To the top