Company ad Published: May 03 2022 03:37

Se izdava deloven prostor 400m2 Vizbegovo

Published: May 03 03:37
Views: 259
Се нуди деловен простор за издавање, во општина Карпош,веднаш до автосалонот на Тојота. Деловниот простор е целосно и темелно реновиран во 2021 година по сите стандарди. Отворен, океански концепт што овозможува понатамошна адаптација по желбите на закупецот доколку е потребно. Просторот е со површина од 400м2, со конфигурација приземје и кат, но може да се закупи и само дел од истиот, односно 200 м2. Секој од нив со посебен влез, посебно ел. броило посебни тоалети и помошни простории. Просторот е дел од комплекс од заграден тип, со резервирани, обележани и бесплатни 10 (односно 5 ако се закупи половина од просторот) паркинг места. Цената на месечна закупнина е 5.5 еур/м2
Шифра 23016

za pogolema ponuda odete na sledniot link: www.pazar3.mk/HouseImperial1 ili www.houseimperial.com
Link description

House Imperial - Агенција за недвижности

Agencija za nedviznosti
Visit our store page

Mitropolit Teodosie Gologanov br.42/15 Show on the map

025207636 078403328 078403325

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information