Company ad Published: Mar 11 2024 10:42

Magacinski prostor vo Crnice 59m2

Published: Mar 11 10:42
Views: 41
-Се продава подземен гаражен/магацински простор во Црниче во близина на Рептил 59м2,за чие влегување не е потребно да се спушта по рампа, односно директно се влага од улица.Висината на просторот е 2,7м, но поради ниски делови на влегувањето не може да влезе возило повисоко од 2,2м.
Во просторот има 2 влезови на различни страни - пешки преку ходникот на зградата и со возило преку гаражниот дел на зградата. Влезот за пешаци е со метална врата, додека влезот со возило е преку гаражна роло врата со далечински уред.
Шифра 23279
Цена 30,000 евра

Link description

House Imperial - Агенција за недвижности

Agencija za nedviznosti
Visit our store page

Mitropolit Teodosie Gologanov br.42/15 Show on the map

025207636 078403328 078403325

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information