Company ad Published: Dec 13 2023 09:55

kuka 200m²

EUR

Published: Dec 13 09:55
Views: 66
Шифра Д 105/8
Се продава куќа со површина 200м² и катност П+1 со површина на дворно место 300м²
Во куќата има инсталирано парно греење на пелетеи,соларни панели за производство на топла вода.Куќата поседува летна, кујна,двор со базен и од предната страна двор со површина 30м² и подрумски простор.
Две гаражи од кои едната е затворена.
Поглед на езерото и градот.
Куќата се наоѓа во населба Гоце Делчев
Агенцијата во понуда ги има скоро сите недвижности што се на продажба во Охрид.
Цените на недвижностите секогаш ги презентираме афтентично дадени од сопственикот.
Link description

ИМПЕРИЈА

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА
 НЕДВИЖЕН ИМОТ
Visit our store page

Булевар Туристичка 36А Show on the map

078228233

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА
 НЕДВИЖЕН ИМОТ
66
078228233

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information