Published: Feb 24 2021 03:42

Montazni kuki po Evropski standardi

Published: Feb 24 03:42
Views: 2217
WWW.KENPANEL.MK
- МОНТАЖНИ КОНТЕЈНЕРИ - КУЌИЧКИ КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНИ ПОГОДНИ ЗА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР, ЗА ВИКЕНДИЦИ ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ И ЗА ЖИВЕЕЊЕ........

- НА РАСПОЛАГАЊЕ ИМА КОМПЛЕТНО НОВИ КОНТЕЈНЕРИ, РАБОТИМЕ И ПО НАРАЧКА.

- КВАДРАТУРА: 6m - 2,5; 4m - 2.5m; 3m-2.5m; КВАДРАТУРАТА МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ

- КОНТЕЈНЕРИТЕ СЕ ОПРЕМЕНИ СО: ПОДНИ ПАНЕЛ ЅИДОВИ
АРМИРАНА БЕТОНСКА ПЛОЧА

- ИЗРАБОТЕНИ ОД ЕКОЛОШКИ ПАНЕЛИ ПО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ: КОИ ЗАШТЕДУВААТ ДО 50% ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА И ИМААТ ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, ОБЛОЖЕНИ СО ВНАТРЕШНО "ЛИЦЕ" И НАДВОРЕШНО ФАСАДНО "ЛИЦЕ"

- ДЕБЕЛИНА НА ПАНЕЛ ЅИДОТ- 5cm, 6cm,7cm,8cm ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ

- ДУПЛА КРОВНА ПАНЕЛ КОНСТРУКЦИЈА

- КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА СО ОСИГУРАЧ ТАБЛА;

- PVC / АЛУМИНСКИ ПРОЗОРИ И ВРАТИ

- ЛАМИНАТ / МУШАМА / ПЛОЧКИ

- ЧЕЛИЧНО ЖЕЛЕЗО АНТИКОРОЗИВНО ОБЛОЖЕНО

- ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ СЕ ВГРАДУВА ПРОСТОР ЗА ТОАЛЕТ, ЗА КУЈНА, итн...

- ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ

WWW.KENPANEL.MK
TELL:
070-706-116
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information