Company ad Published: Jul 28 2022 11:54

Tresaci na stebla i granki

Published: Jul 28 11:54
Views: 441
KADIOGLU ТРЕСАЧИ
✅Тресење на стебла и гранки од орев, слива, јаболко, лешник, костен итн.
✅Чистење/лупење на ОРЕВ.
♻️ЗУХЕР АГРО РЕСЕН♻️
📱071-766-522📱
Link description

ZUHER AGRO/TRANSPORT

Резервни делови, Автопрограми, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Автомобили, Камиони, Приколки
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Резервни делови, Автопрограми, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Автомобили, Камиони, Приколки
071766522 http://www.pazar3.mk/zuheragro

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information