Company ad Published: Mar 20 2024 10:06

Masina za cistenje na granki metla za granki

Published: Mar 20 10:06
Views: 66
KADIOGLU машината за чистење на гранки е економична и моќна машина наменета за метење/чистење на гранките од лозовите и овошните насади помеѓу редовите (тракторска патека). Уникатните флексибилни ПВЦ чистачи никогаш не им наштетуваат на дрвјата, благодарение на специјално дизајнираната метла, лесно ги чисти гранките со дебелина и до 15 см, како и најслабите гранки и лисја.
- Подесување на агол по вертикала и хоризонтала и хидраулично продолжување.
- Хидромотор со лесен проток и економичност при работа.
Модел: KDT100S
ОВЛАСТЕН УВОЗНИК
ZUHER AGRO RESEN
071-766-522
#kadioglu #masina #metla #cistenje #granki #lisja #zuheragro ##zuher #кадиоглу #машина #метла #чистење #гранки #лисја #зухерагро #зухер
Link description

ZUHER AGRO

Резервни делови, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Трактори, Автомобили, Камиони, Приколки, Машини за преработка на овошје, лешници, ореви, бадеми, јаболко !
Visit our store page

Наум Веслиевски бр. 15 Show on the map

071766522

http://www.pazar3.mk/zuheragro

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Резервни делови, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Трактори, Автомобили, Камиони, Приколки, Машини за преработка на овошје, лешници, ореви, бадеми, јаболко !
66
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 732 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information