Македонски | Shqip | English |

Fendt | Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Agricultural and Forestry Vehicles

23 Nov 17:17 ,

Fendt 611 LS 110hp

6 900 EUR

24 Mar 10:13 , ,

Fendt turbomatik 80ks

8 000 EUR

21 Nov 08:11 ,

TRAKTOR

18 Jul 01:23 ,

Fendt 611 ls 110 hp

6 900 EUR

18 Jul 01:23 ,

Fendt 611 ls 110 hp

6 900 EUR

16 Aug 21:10 , ,

Traktor Fendt

10 000 EUR

04 Jul 19:02 , ,

Traktor FENDT farmer 103s

3 500 EUR

To the top