Македонски | Shqip | English |

Izdavam stan 52m2 na odlicna lokacija Skopje

For rent by: Мартин 28 Jan 12:19 Delete, Edit or Renew Your Ad
Rent Price:

300 EUR / monthly

Number of rooms: 3
Address: 11 Oktomvri
Area: 52 m2
Location: Centar, Skopje
Се издава стан во Центар на самата раскрсница на улиците 11 Октомври и Булевар Крушевска Република (означен на мапата) на 2 спрат во нова зграда, станот е со прекрасен поглед на сите 4 улици, и има огромна површина за поставување на рекламен простор да се гледа од сите страни.
Истиот е за издавање за деловна намена (канцеларија, адвокат, извршител, нотар, сметководите, ревизор и сл.), се наоѓа на 100 метри од Управа за јавни приходи. Позади зградата има паркинг кој што е бесплатен. Нема инвентар, ќе биде комплетно испразнет кога ќе се издава.
Не се продава!
There are no visited ads
To the top