Published: Jan 19 2024 03:19

Четири модерни стана достапни за продажба!

EUR

Published: Jan 19 03:19
Views: 198
Становите се дизајнирани со отворен простор и модерен стил, што ги прави идеални за семејства и за поединци кои го ценат комфорот и луксузот. Секој стан доаѓа со гратис гаражно место и предбелешка за имотен лист. Зградата располага со сигурносен систем и контрола на пристапот за вашата безбедност и семејство.
Повеќе детали можете да погледнете на линковите во прилог:
Кат 1 /стан бр.4 (68.5м2) стан бр.9(50м2) https://specijalgradba.com.mk/hill-residence1-kat-1/
Кат 2 /стан бр.13 (68.5м2) https://specijalgradba.com.mk/hill-residence1-kat-2/
Кат 4/станбр.31(68.5м2)
https://specijalgradba.com.mk/hill-residence1-kat-4/
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
198
+38975375164

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information