Published: Nov 22 2023 11:39

Stanovi vo izgradba Inzenering Terakota

Published: Nov 22 11:39
Views: 163
Се продаваат станови во изградба во зградата Теракота 04 која се наоѓа во центарот на градот. Зградата е опремена со лифт а стновите ќе имаат уредено купатило со плочки и санитарија како и уредена кујна со плочки. Становите исто така ќе бидат опремени со соларен систем за греење на вода и сплит систем лади-грее.
Телефон за контакт:075/278016
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
163
075278016

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information