Македонски | Shqip | English |

STAN OD 70M2 VO CENTAR

For sale by: Стојан 10 Apr 11:47 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Number of rooms: 3
Address: Франклин Рузвелт 62/4
Area: 70 m2
Location: Centar, Skopje
Станот се наоѓа во Дебар Маало. Се наоѓа во постара зграда, комплетно реновиран во сите фази и инсталации (водовод, електрика, столарија, керамика, санитарии, паркет). Организацијата на просторот е следна: дневен простор, кујна, трпезарија и дел за одморање - се заедно во еден отворен простор. Има спална соба, детска соба и една бања. Градско парно, подно греење, клима уред. Ориентација Југо-Запад, Северо-Исток. Се наоѓа на прв кат. За подетални информации - има контакт телефон.
There are no visited ads
To the top