Company ad Published: Nov 18 2015 01:12

NADGRADBA 48M2 VO TOPANSKO POLE

EUR

Published: Nov 18 01:12
Views: 182
Ш.3198 Станот е надградба со чисти документи, нови врати/прозори. одличен функционален распоред на собите

Контакт: Зоран 075/323-888
Link description

НЕДВИЖНОСТИ

Млада Агенција со големо искуство и брокери кои го следат Вашиот чекор
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Млада Агенција со големо искуство и брокери кои го следат Вашиот чекор

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information