Company ad Published: Oct 03 2023 01:43

Kukja 361 m2 vo naselba Dame Gruev - Gege

EUR

Published: Oct 03 01:43
Views: 42
Се продава наместена куќа во населба Даме Груев - Геге

Плац 414 м2
Куќа 361 м2
- Гаража 20 м2
- Сутерен/приземје - дневна соба со кујна, бања и спална соба
- 1 кат - дневна соба со кујна, две спални соби, бања
- 2 кат - дневна соба со кујна, две спални соби, бања
- Галерија - отворен дел кон дневна соба, една просторија и тоалет
* Година на градба 90ти, реновирана
* Не е лепенка
* Греење и ладење со инвертер клима уреди во секоја просторија
* Се продава комплетно наместена

Цена 250.000 евра

Шифра Т296
Link description

Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate

Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија. 

Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот.

Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.
Visit our store page

ул.Васил Ѓоргов бр.24/4

077/699-416

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија. 

Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот.

Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information