Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

CBS International Macedonia

CBS International Macedonia

ЦБС Интернационал Македонија е дел од ЦБС Интернационал Србија. На нашите клиенти им обезбедуваме водечки консалтинг услуги со цел максимизирање на вредноста нанивните недвижнини.
ЦБС Интернационал Македонија е дел од ЦБС Интернационал Србија. На нашите клиенти им обезбедуваме водечки консалтинг услуги со цел максимизирање на вредноста нанивните недвижнини.

Најголема фирма од областа на комерцијалните недвижнини во Србија според
остварен приход во изминатите 10 последователни години
ЦБС Интернационал Македонија е основана во 2014
Нивото на специјализирани услуги кои нашата мрежа од тимови ги обезбедуваат
стремат да ги надминуваат очекувањата на нашите клиенти
Сертифицирани проценители според локална македонска методологија и RICS
сертифицирани проценители од клучни меѓународни и домашни банки
ISO 9001:2008 сертифициран од SGS, меѓународен лидер за сертификација и
контрола на квалитет

Бул Партизански одреди 15 А/1-9

Centar, Skopje

Ads in the store

All 1-12 of 12
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information