Company ad Published: Feb 21 2024 10:47

Stan vo strog centar na Prilep. Do stara carshija.

EUR

Published: Feb 21 10:47
Views: 259
Во самиот центар на Прилеп, на чекор до чаршија, се продава стан од 91м2. Станот е нова надградба на постоечка зграда (Пр+3). Создаден е како отворен концепт, моментално со една спална, два тоалети и голем салонски дневен престој. Продавачот нуди опција на свој трошок да го прегради станот по желба на купувачот, добивајќи повеќе спални соби.
Цена: 750 евра/м2.
✅ Висококвалитетни и најсовремени градежни материјали и елементи.
✅ Енергетски ефикасна градба по најнови стандарди.
✅ Термо изолација на ѕидови и кров.
✅ Енергетски ефикасна ПВЦ дограма.

Закажете термин за презентација на 078 295 351.
Follow us on Facebook and Instagram: @kackar.property
Youtube channel: Kackar Property and Marketing (@kackar.property)
email: [email protected]
Link description

KACKAR Property & Marketing

🏗️ Продадете ја вашата недвижност со наша помош.
🔎 Дозволете ние да го пронајдеме вашиот нов дом.
⚔️ Наша цел е да ја заштитиме вашата инвестиција.
Visit our store page

Никола Парапунов Show on the map

078295351

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

🏗️ Продадете ја вашата недвижност со наша помош.
🔎 Дозволете ние да го пронајдеме вашиот нов дом.
⚔️ Наша цел е да ја заштитиме вашата инвестиција.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information