Македонски | Shqip | English |

T4 | Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles

24 Sep 14:36 , ,

VW T4 Caravelle -98 2.5 TDI

4 500 EUR

Year: 1998
Mileage: 300 000 - 349 999
04 Sep 16:46 Store , ,

Volkswagen T4 2.5 TDI

87 500 MKD Намалена цена

Year: 2003
Mileage: 250 000 - 299 999
27 Aug 13:53 , ,

VW T4 -99 2.4 dizel

2 250 EUR Намалена цена

Year: 1998
Mileage: 200 000 - 249 999
18 Aug 12:13 ,

VW T4 Kombi

Year: 1995
Mileage: 200 000 - 249 999
20 Jan 15:11 ,

VW Kamionet T4 1.9 tdi

Year: 2000
Mileage: 250 000 - 299 999
13 Oct 13:24 ,

WV Transporter T4

2 000 EUR

Year: 1997
Mileage: 250 000 - 299 999
20 Aug 08:58 ,

VW T4 Kombi

Year: 2002
Mileage: 300 000 - 349 999
16 Feb 19:15 ,

Kombe VW T4 L

2 200 EUR

Year: 1993
Mileage: 300 000 - 349 999
06 Jan 11:50 ,

VW T4 2.5 Tdi

Year: 1997
Mileage: 200 000 - 249 999
04 Nov 20:27 , ,

T4 transporter 2.5 TDI

Year: 1997
Mileage: 250 000 - 299 999
17 Jun 12:34 ,

VW Transporter T4

5 200 EUR

Year: 2000
Mileage: 200 000 - 249 999
26 Apr 14:16 ,

VW Transporter t4 1.9

Year: 1997
Mileage: 250 000 - 299 999
09 Mar 18:21 ,

Mercedes C200

4 500 EUR

Year: 2002
Mileage: 200 000 - 249 999
15 Feb 15:01 , ,

VW Volkswagen T4 8+1

4 500 EUR

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
15 Feb 12:14 , ,

VW T4 Caravelle 8+1

4 500 EUR

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
07 Feb 23:46 , ,

VW T4 transporter

4 500 EUR

Year: 2000
Mileage: 250 000 - 299 999
07 Feb 14:29 , ,

VW T4 Caravela T4 2.5 TDI

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
25 Jan 16:25 ,

Kombe VW T4

Year: 1997
Mileage: 25 000 - 29 999
22 Jan 20:26 ,

VW TRANSPORTER T4 8+1 PATNICKO

Year: 1996
Mileage: 300 000 - 349 999
To the top