Македонски | Shqip | English |

MOTOPARTS Veles

Делови за мотори и скутери

MOTOPARTS обезбедува високо квалитетни резервни делови за моторцикли и скутери за потребите на македонскиот пазар.   Прикажи повеќе MOTOPARTS обезбедува високо квалитетни резервни делови за моторцикли и скутери за потребите на македонскиот пазар.
Како постојан добавувач на резервни делови и опрема за моторцикли и скутери располагаме со повеќе од 13.000 артикли.
Постојано истражувајќи ги модерните трендови и потребите на пазарот, секојдневно го збогатуваме широкиот спектар на производи задоволувајќи го нашето менаџерско мото: најдобра цена- најдобар квалитет.
Со продажба на делови за мотори сериозно работиме од 1995 година.
MOTOPARTS Veles
ул.Благој Ѓорев бр.152 населба Тунел ВЕЛЕС
Скопје, Скопjе
Кон почеток