ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Вашиот личен посредник за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност и пред се чесност при работењето.   Shfaqni Më Shumë Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности
ул. Никола Тримпаре бр. 12-1/17
Скопје, Скопjе
13 Gush 13:12 Banesa , Shkup

ЛЕВЕЛ 7 - СТАН КАЈ УНИВЕРЗАЛНА - 80м²

350 EUR /месечно

13 Gush 10:48 Shtëpi , Shkup

ЛЕВЕЛ 7 - СЕ ИЗНАЈМУВА КУЌА ВО ВЛАЕ

700 EUR /месечно

Në fillim