Company ad Published: Oct 06 2022 12:38

Stanovi vo Centar

Published: Oct 06 12:38
Views: 3143
fotografii od ponudenite stanovi ima na web stranata floks.com.mk

35115-CENTAR-zad Univerzalna,42 m2,2-soben,relativno nova gradba,cena-75.000e

35048-CENTAR-sproti ZOIL,49 m2,2-soben,kompletno renoviran,kompletno nameste,cena-75.000e

35047-CENTAR-kaj Grcka ambasada,96m2,4-soben,na 1 kat,delumno renoviran,cena-155.000e

35021-CENTAR-zad Univerzalna sala, 73 m2, 3-soben, na 2 kat, 2007 gg, cena - 116.800 evra--vo cenata e vkluceno edno nadzemno parking mesto--

35002-CENTAR-kaj poranesna Arkadija, 72 m2, 3-soben, na 3 kat, delumno renoviran, cena - 110.000 evra--parkiranje so karticka od POC --

34849-CENTAR-zad katolicka crkva,66m2,3-soben,na 3 kat,2009gg,kompletno namesten,cena-115.500e

34754-CENTAR-blokovite gradski dzid zad Sobranie,78m2,3-soben, kompletno renoviran,cena-120.900e

34730-CENTAR-kaj Romanska ambasada, 88 m2, 3-soben, kompletno e renoviran, cena - 1.450 evra/m2 -- parkiranje so nalepnica od POC --

34620-centar-kaj matica knizarnicata, 100 m2, 3-soben, na 3 kat, stanot e vo odrzana sostojba, cena – 1.400 evra/m2 — parkiranje so nalepnica od POC —

34619-centar-blokovite gradski dzid kaj beko, 150 m2, 5-soben, kompletno renoviran, cena - 200.000 evra -- vo cenata e vklucena i garaza --

34548-centar-pred nova zeleznicka stanica, 51 m2, 2-soben, na 3 kat, 2019 gg, do sega nevselen, cena - 1.600 evra/m2 -- parkiranje so nalepnica od POC --

34360-centar-blokovite gradski dzid kaj zelen pazar, 57 m2, 2-soben, na 3 kat, stanot e vo odrzana sostojba, cena - 1.600 evra/m2 -- parkiranje so nalepnica od POC --

34157-centar-vo blizina na vlada na rsm, 59 m2, 3-soben, na 3 kat, stanot e 2005 gg ( nadgradba ), kompletno e renoviran, cena - 79.500 evra -- ima obezbedeno parking zad zgrada za stanarite na zgradata --

34047-centar-sproti crven krst,27m2,2-soben,na prizemje,pogoden za deloven prostor,cena-48.000e

34043-centar-sproti salon za mebel montenegro,84 m2,3-soben,2016gg, nevselen,cena-1.400e/m2

33904-centar-porta bunjakovec,90m2,3-soben,na 1 kat,kompletno renoviran,cena-136.000e so 15m2 dzidana garaza

33009-CENTAR-zad Univerzalna sala, 60 m2, 3-soben, na prizemje so + 100 m2 terasa/dvor, 2015 gg, cena - 100.000 evra -- parkiranje so nalepnica od POC --

32098-centar-kaj kino vardar,66m2,3-soben,komplet renoviran,cena-120.000 e so se sto e vgradeno vo stanot od mebel


kontaktirajte ne na: 3082-515
mob: 078/404-900

za poopsirna ponuda kliknete vo prodavnicata na floks dolu desno
Link description

ФЛОКС АГЕНЦИЈА

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk
Visit our store page

Bul.Metropolit Teodosij Gologanov 98/1-12 Show on the map

3082515 078404900 078404909

https://www.floks.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information