Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

Pyetje rreth shpalljeve

Kontaktoni Qendrën për Kujdesin ndaj Konsumatorëve të Pazar3 nëse nuk mund t'i gjeni përgjigjet e pyetjeve tuaja më poshtë:

Nuk jeni të sigurtë se si ta postoni një shpallje?

  • Hapi 1: Klikoni "Postoni shpallje" e cila mund të gjendet në faqen kryesore ose në bar menu.
  • Hapi 2: Plotësoni formularin e regjistrimit me të gjitha të dhënat e nevojshme rreth produktit të cilin dëshironi ta shisni ose ta blini.
  • Hapi 3: Zgjedhni një fjalëkalim që ju lejon ta ndryshoni ose ta fshini shpalljen tuaj. Juve ju kërkohet ta përsërisni fjalëkalimin në fushën e dytë.
  • Hapi 4: Kontrolloni informacionin e dhënë para se të klikoni "Posto Njoftimin". Nëse dëshironi që të ndryshoni ndonjë informacion, klikoni " Ndrysho njoftimin". Më pas, mund të zgjidhni mënyrën e pagesës për njoftimin tuaj. Ju mund ta bëni pagesën me kartë ose me një transaksion bankar.
  • Hapi 5: Udhëzimet për pagesë do të shfaqen posa ta përfundoni regjistrimin.Një kopje e udhëzimeve do t'ju dërgohet në email nëse e keni dhënë emailin tuaj.
  • Hapi 6: Ju e kryeni pagesën.
  • Hapi 7: Të gjitha shpalljet duhet të rishikohen nga administratori i Pazar3 para se ato të publikohen. Zakonisht rishikimi përfundon brenda 1-2 orëve pas pagesës së kryer. Shpalljet qëndrojnë të publikuara për tre muaj para se të fshihen në mënyrë automatike nga Pazar3.

Dëshironi ta ndryshoni ose ta ripërtërini shpalljen tuaj?

Ju mund ta ndryshoni ose ta ripërtërini shpalljen tuaj pasi të jetë publikuar. Kjo i jep shpalljes edhe tre muaj më shumë dhe një datë të freskët, duke e zhvendosur atë në maje të listës.

Kjo është mënyra e ndryshimit ose ripërtërirjes së shpalljes tuaj:
1. Shkoni tek shpallja juaj.
2. Klikoni "Fshini, Ndryshoni ose Ripërtërini Shpalljen Tuaj".
3. Zgjidhni një mundësi "Ndryshoni + Ripërtërini Shpalljen" ose "Ripërtërini shpalljen tuaj pa e ndryshuar përmbajtjen". "Ripërtërini shpalljen tuaj pa e ndryshuar përmbajtjen" është mundësia më e shkurtër vetëm për ta ripërtërirë shpalljen. Kjo do të zgjas vetëm 15 minuta para se shpallja juaj i ri ta zëvendësojë të vjetrën.

Keni nevojë ta fshini shpalljen tuaj?

Kjo është mënyra se si ta fshini një shpallje:
1. Shkoni tek shpallja juaj.
2. Klikoni “Fshini, Ndryshoni apo Ripëtërini shpalljen tuaj”.
3. Zgjidhni mundësinë “Fshini”.
4. Shkruani fjalëkalimin tuaj që keni zgjedhur në momentin e regjistrimit të shpalljes.

Kjo do të zgjas rreth 15 minuta para se shpallja juaj të fshihet nga faqja.

Keni vështirësi me fotografitë?

Administratori i Pazar3 do t’ju ndihmojë t’i ngarkoni fotografitë tek shpallja juaj nëse ju keni probleme ta bëni një gjë të tillë vet. Bashkangjitni fotografitë duke përdorur formularin e vendosur në anën e djathtë të kësaj faqeje dhe dërgoni ato tek Qendra për Kujdesin ndaj Konsumatorëve.

Nuk keni pranuar përkujtuesin e fjalëkalimit?

Verifikoni se ju keni bërë kërkesë për të pranuar fjalëkalimin në emailin e njejtë që ju keni dhënë në momentin e regjistrimit të shpalljes suaj. Kontrolloni mesazhet nga Pazar3 në Spam folderin tuaj – emailat nga Pazar3 ndonjëherë mund të klasifikohen si spam nga ofruesi juaj për shërbimet e postës elektronike. Nëse ju keni regjistruar shpalljen tuaj pa dhënë një email adresë, ju lutemi kontaktoni Qendrën për Kujdesin ndaj Konsumatorëve të Pazar3.

Sa është çmimi për të reklamuar në Pazar3?

Lexoni Informatat për pagesë

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione