Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

Pyetje rreth pagesës

Kontaktoni Qendrën për Përkujdesjen ndaj Konsumatorëve nëse nuk mund t‘i gjeni përgjigjet e pyetjeve tuaja më poshtë:

Sa është çmimi për shpallje?

Çmimi për regjistrimin e një shpalljeje është 30 MKD + 18% TVSH ose 50 MKD + 18% TVSH, varësisht nga kategoria e produktit tuaj. Informatat në detaje për pagesën do t’ju ipen posa të përfundoni procesin e regjistrimit. Gjeni çmimin për një kategori specifike. Ju mund ta ndryshoni dhe ripërtërini shpalljen tuaj pas publikimit të saj për një çmim prej 30 MKD + 18 % TVSH.

Mundësi shtesë për shpallje

Shpallësit mund të shtojnë mundësi shtesë për ta bërë shpalljen e tyre më të dallueshme.

 • Galeria - Shpallja juaj shfaqet në pjesën e Galerisë që ndodhet në anën e djathtë të faqeve të kërkimit. Galeria shfaq 3 shpallje njëkohësisht, duke i radhitur në mënyrë të rastësishme shpalljet që janë të lidhura me kriteret e kërkimit. Çmimi: 90 MKD + 18% TVSH
 • Logoja e Kompanisë - Logoja e kompanisë tuaj shfaqet në anën e djathtë në hapësirën e shpalljes në faqet e kërkimit. Kjo mundësi është në dispozicion vetëm për kompani. Çmimi: 90 MKD + 18% TVSH
 • Etiketimi Special - Shpallja juaj vihet në pah me një sfond të verdhë në faqet e kërkimit e cila bën atë të qëndrojë jashtë nga konkurrenca. Çmimi: 90 MKD + 18% TVSH
 • Pozicionimi në Krye - Shpallja juaj shfaqet në mesin e shpalljeve kryesore që janë të lidhura me rezulatet e kërkimit. Pesë shpalljet e zgjedhura në mënyrë të rastësishme që janë të lidhura me kriteret e kërkimit shfaqen në pozitat kryesore të secilës faqe. Çmimi: 160 MKD + 18% TVSH
 • Ripërtëritja Automatike - Shpallja juaj ripërtërihet automatikisht çdo 3 ditë (6 herë) gjatë një periudhe prej 18 ditësh. Çmimi: 160 MKD + 18% TVSH
 • Merr SMS Lajmërime - Më nuk do të ketë nevoj të kontrolloni e-mail adresën tuaj gjatë gjithë kohës për marrjen e një mesazhi të ri. Merrni mesazhet tuaja përmes SMS. SMS Lajmërimet do të dërgohen vetëm për përgjigje të reja. Çmimi: 90 MKD + 18% TVSH për dy javë.
 • Shpallja Ekskluzive (Shpallësit Privat): Galeria + Etiketimi Special + Ripërtëritja Automatike + Pozicionimi në Krye + SMS Lajmërime. Çmimi: 472 MKD + 18% TVSH
 • Shpallja Ekskluzive (Kompanitë): Galeria + Logoja e Kompanisë + Etiketimi Special + Ripërtëritja Automatike + Pozicionimi në Krye + SMS Lajmërime. Çmimi: 544 MKD + 18% TVSH

Metodat e pagesës

Pagesa mund të kryhet me kartë ose me transaksion bankar.

Procedura për kryerjen e pagesës përmes kredit kartelës:

Kur ju dëshironi të paguani përmes kredit kartelës, nga ju kërkohet të plotësoni numrin e kartelës , datën e skadimit dhe numrin CVC2/CVV2 (3 shifrat e fundit në anën e pasme të kartelës). Siguria në lidhje me transaksionet e kredit kartelës në Pazar3 menaxhohet nga sistemi Halkbank AD i cili përdor versionin e fundit të teknologjisë për mbrojtje SSL.

Pagesat mund të kryhen me kartela të llojit MasterCard ose Visa të cilat lejojnë pagesat online.

Me realizimin e pagesës, detajet e kartës suaj ruhen automatikisht në llogarinë tuaj të Pazar3. Pazar3.KOM DOOEL nuk ka informacion rreth kartës, as qasje në të dhënat e kartës tuaj të pagesës. Të dhënat e kartës suaj të pagesës ruhen në mënyrë të sigurt nga sistemi bankar, sipas standardeve më të larta të sigurisë. Nëse dëshironi të hiqni kartën tuaj të pagesës nga llogaria juaj Pazar3, ju lutemi klikoni në “Mënyrat e Pagesës” dhe zgjidhni opsionin “Hiq Kartën”.

Duke aktivizuar shërbimin për riaktivizim automatik të opsioneve shtesë, shërbimi aktivizohet automatikisht dhe përsëritet pas skadimit të periudhës së caktuar, derisa ta anuloni atë. Pagesa bëhet nga karta juaj e ruajtur. Nëse nuk keni një kartë të ruajtur, pagesa do të bëhet nga bilanci i llogarisë suaj.

Pyetje të tjera rreth pagesës

Ju Keni Kryer Pagesën por Shpallja ende nuk është Publikuar

 • Ju duhet të siguroheni që keni zgjedhur kategorinë e duhur për artikullin tuaj. Pazar3 ka të drejtë të refuzoj shpalljen tuaj ose ta ndërroj kategorinë nëse ju keni listuar artikullin tuaj në kategorinë e gabuar.
 • Pasi që pagesa të jetë kryer, ajo zgjat më së paku 1-2 orë derisa administratori i Pazar3 ta rishikojë shpalljen. Shpalljet që shkelin Rregullat e shpalljes të Pazar3 do të mohohen. Ju do t'ju lejohet të bëni ndryshime dhe të ridërgoni shpalljen për rishikim. Shpalljet që paguhen gjatë orëve të vona do të publikohen në mëngjes.
 • Kontrolloni drejtshkrimin tuaj nëse nuk mund ta gjeni shpalljen tuaj në faqen e kërkimit (lexoni Zgjidhjet për kërkim të Pazar3 në mënyrë që të përmirësoni rezultatet e kërkimit tuaj). Keni parasysh se shpalljet më të vjetra shfaqen më poshtë tek lista.
 • Pagesat duhet të kryhen brenda 48 orëve pasi të regjistrohet shpallja. Pagesat e vonshme nuk mund të regjistrohen automatikisht në sistemin tonë. Në rast të pagesës së vonshme, kontaktoni Qendrën për Kujdesin ndaj Konsumatorëve të Pazar3 përmes emailit ([email protected]) ose përmes telefonit (+389 (0) 47 55 11 66 / +389 (0) 78 377 677) në mënyrë që ata të mund ta verifikojnë pagesën tuaj manualisht.

Kompensimi

Pazar3 rimburson shpenzimet e shpalljes vetëm në rast të ndonjë gabimi teknik ose manipulimi të shkaktuar nga ndonjë palë e tretë. Nuk është e mundshme të bëhet ndonjë rimbursim në raste të tjera. Nëse shpallja juaj shkel Rregullat e Shpalljes të Pazar3, ju do t'ju lejohet të ndryshoni dhe ridërgoni atë falas. Pazar3 mbanë të drejtën për të vendosur nëse një shpallje shkel rregullat.

Pazar3 nuk bën kompensimin e ndonjë dëmi financiar të shkaktuar tek shitësit ose blerësit si rezultati shpalljes të tyre në Pazar3.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione