Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

AGROVIN Traktori i Zemjodelska mehanizacija

СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ!

Компанијата АГРОВИН е основана во 1995 година,со основна дејност производство и трговија на големо и мало на на приклучна земјоделска механизација и резервни делови за земјоделска механизација,како и продажба на сите видови на трактори што се увезуваат во Македонија. Прикажи повеќе
Компанијата АГРОВИН е основана во 1995 година,со основна дејност производство и трговија на големо и мало на на приклучна земјоделска механизација и резервни делови за земјоделска механизација,како и продажба на сите видови на трактори што се увезуваат во Македонија.
Денес АГРОВИН има широк асортиман на производи кои што се потребни на земјоделците:
-Носени танјирачи (20, 24 и 28 дискови) и влечени танјирачи (V-тип и X-тип);
-Сите видови на плугови (двобразден и тробразден плуг тип 755 и тип 756 двобразден и тробразден лесен плуг и тробразден, четирибразден и петобразден лозарски плуг);
-Сетвоспремачи (1,8м и 2,2м);
-Сите видови на плугови од програмата на Ајдин, Алперен и Унлу од Турција.
-Трикрилна и Четирикрилна клинеста брана (стандардни и ПОЈАЧАНИ);
-Култиватор браздач и култиватор за меѓуредна обработка;
-Фрези од ФПМ Србија и други производители (1.05м, 1.25м, 1.45м, 1.65м..)
-Тракасти сенообртачи и сенообртачи Сонце од Дељанин, Термометал и ФПМ Србија;
-Мотокултиватори, мотокосачки, мотокопачки од ФПМ Србија и Лабин Прогрес Хрватска;
-Ротациони косачки Челмак, Тиназ и полски (135, 165) и задни и странични косачки 1.06м од ФПМ Србија;
-Прскалки (330л, 440л) и Атомизери (330л, 440л, носени и влечени) од Агрон Србија и Агромеханика Словенија;
-Садачки и вадачки за компир од Технос Словенија;
-Расадосадачки за тутун (триредни, четириредни, петоредни);
-Тракторски приколки (4Т,5Т..) со единечни и дупли страници;
-Ѓубрерастурачи (300л, 400л, 500л); Депозитори за ѓубре за лозје;
-Млинови (монофазни, трофазни и тракторски);
-Редосеалки за житни и окопни култури (механички и пневматски).
Резервни делови за плугови Kverneland и Vogel&Noot,производство на Eurozappa од Италија Ралници, шипови, преддаски.
Резервни делови за дискови брани:
- Сите врсти на дискови од Eurozappa и Ofas – Италија;
- Куќишта, отстојници, осовини, чистачки, дрвени лагери, притискачи;
S – опруги за сетвоспремачи – производство на Eurozappa од Италија;
Hide More

Илинденска ББ

Виница

Огласи во продавницата

Сите 1-22 од 22
Кон почеток