Уживајте во купување и продавање на Пазар3 со карго достава!

Која е целта на услугата Карго Достава?

Пазар3 секогаш се стреми да го направи продавањето и купување полесно за огласувачите. Да се ​​биде најголемиот онлајн пазар во Македонија за продажба и купување веќе 15 години, ни покажа дека луѓето имаат потешкотии при организирањето на испораката на своите производи. Понесени од идеата да го направиме купувањето и продавањето многу лесно и едноставно, ја имплементиравме новата услуга Карго Достава. Со користење на Пазар3 Карго Доставата, купувачите и продавачите добиваат повеќе.

Да им се овозможи на купувачите полесен начин да ги добијат производите кои ги сакаат

Да им овозможи на продавачите полесен и поефективен начин за продажба на нивните производи

Нема потреба да размислувате за начинот на испорака кога продавате или купувате нешто.

Како функционира?

Доколку сте купувач

1

Најавете се во Вашата Пазар3 сметка, и кликнете на “Купи со Карго достава” на огласот од интерес.

2

Внесете ги вашите лични податоци, вашата адреса и цената што ја сметате за соодветна за производот, а потоа кликнете на "Потврди" за да ја испратите понудата до продавачот.

3

Откако продавачот ќе ја прифати Вашата понуда, ќе добиете емаил со потврда за нарачката и СМС порака со информации за следење на нарачката. Исто така, можете да го проверите статусот на нарачката во Вашата Пазар3 сметка во полето "Карго достава ->Мои нарачки“.

4

Карго компанијата ќе ве контактира за да се договорите околу испораката на нарачката. Можете да го проверите производот додека го примате. Прочитајте повеќе за Политиката за Пазар3 достава тука.

Доколку сте продавач

1

Кога некој е заинтересиран за Вашиот производ ќе Ви испрати понуда за која што ќе добиете СМС порака со линк да ја прифатите или одбиете понудата.

2

Најавете се во Вашата Пазар3 сметка за да ја прифатите понудата со избирање на полето “Потврди” или за да ја одбиете понудата со испраќање на порака до купувачот за да се договорите околу цена која што е прифатлива и за двете страни.

3

Откако понудата е прифатена, Карго компанијата автоматски ќе биде информирана за нарачката и курирот ќе Ве контактира за да го преземи производот од Вас.

4

Откако нарачката е доставена до купувачот, курирот ќе Ви ги достави средствата од нарачката во најскоро време.

Предности од користењето на услугата Пазар3 Карго Достава

За купувачите

Брзо, лесно и едноставно купување со достава до дома

Имате можност да понудите цена која сметате дека е соодветна за производот кој сакате да го купите

Безбедна и едноставна достава од доверлива карго компанија со која соработуваме

Плаќање при прием на пратката

Достава до врата со можност да ја проверите пратката

Заштеда на време кога купувате онлајн, производот ќе ви биде брзо и лесно доставен до посакуваната адреса

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

За продавачите

Неограничен пазар и неограничен број на клиенти при онлајн продажба

Неограничен пазар и повеќе од 70.000 потенцијални клиенти секој ден

Едноставно организирање на нарачките за достава со карго

Зголемен профит, зголемена продажба

Заштеда на време и пари. Нема потреба вие да ја организирате доставата бидејќи Карго Компанијата ќе ве контактира и преземи пратката од вас.

Средствата од нарачката ќе бидат доставени до вас од страна на Карго Компанијата

Често Поставени Прашања

За купувачите

За продавачите

Нашиот сајт користи колачиња (Cookies). Со кликнување на “Се согласувам” или со продолжување на користење на сајтот, се согласувате со користењето на колачињата. Доколку не се согласувате, можете да ги промените подесувањата на Вашиот пребарувач.

Повеќе Информации