Македонски | Shqip | English |

Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate

Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија.   Прикажи повеќе Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија.

Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот.

Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
ул.Васил Ѓоргов бр.24/4
Центар, Скопjе
17 јан. 13:02 Куќи/Вили , Скопjе , Аеродром

Kuka vo nas. Lisice

90 000 ЕУР

16 јан. 13:16 Станови , Скопjе , Скопје

4 soben stan vo Avtokomanda

77 000 ЕУР

14 јан. 12:36 Станови , Скопjе , Скопје

Stan od 63m2 dvosoben vo Crnice

56 000 ЕУР

14 јан. 12:35 Станови , Скопjе , Центар

4 soben stan vo Kapistec

130 000 ЕУР

14 јан. 12:34 Станови , Скопjе , Карпош

3 Soben stan vo Kompleks Mida

72 000 ЕУР

14 јан. 12:34 Станови , Скопjе , Гази Баба

Stan 46 m2 vo Avtokomanda

38 000 ЕУР

10 дек. 17:00 Станови , Скопjе , Карпош

Stan 58m2 vo Taftalidze 1

1 000 ЕУР

Кон почеток