Македонски | Shqip | English |

ДТУ Визард Системи

Нудиме Безбедност

Компанијата ДТУ Визард Системи располага со професионални безбедносни системи: видео надзор, алармни системи, Банкарска опрема, детекција на пожар, домофонија и видеодомофонија, евиденција на работно време, контролна на пристап, рапми и паркинг системи, автоматика за врати, мрежна опрема, компјутерски системи, банкарска опрема, специјални продукти.   Прикажи повеќе Компанијата ДТУ Визард Системи располага со професионални безбедносни системи: видео надзор, алармни системи, Банкарска опрема, детекција на пожар, домофонија и видеодомофонија, евиденција на работно време, контролна на пристап, рапми и паркинг системи, автоматика за врати, мрежна опрема, компјутерски системи, банкарска опрема, специјални продукти.
Визард Системи е генерален застапник или дистрибутер на повеќе европски, американски и азиски компании со докажан квалитет како што се: JVC, Samsung, Mobotix, Surveon, Vacron, EyeView, Paradox Security Systems, Soyal,Jantec, EDS, Spinnaker, Planet, Beninca, Unipos, Inova, Zhudele.

ДТУ Визард Системи
41.978555031222356 21.468422412872087
Ул. Црноризец Храбар бр.32
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
05 апр. 09:12 Друго , Скопjе , Скопје

Brojac na pari kovanici

49 560 МКД

26 јул. 10:05 Друго , Скопjе , Скопје

Videodomofon OPIZ wireless system

12 300 МКД

Кон почеток