Македонски | Shqip | English |

ВИКТОРИЈА СТИЛ

БИДЕТЕ СИГУРНИ ВО ВАШИОТ ИЗБОР СО НАС

ПРОДАЖБА И ИЗДАВАЊЕ НА НЕДВИЖНОСТИ
ВИКТОРИЈА СТИЛ
42.013463 21.439862
ТРИФУН ПАНОВСКИ 1-3/1
13 окт 13:09 Станови , Скопjе , Скопје

2 SOBEN STAN DOLNO VODNO

64 400 ЕУР

13 окт 13:09 Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

PLAC SO OBJEKT VO VLAE

145 000 ЕУР

10 окт 12:47 Станови , Скопjе , Скопје

2 SOBEN STAN VO CENTAR

66 000 ЕУР

06 окт 14:36 Станови , Скопjе , Скопје

STAN 3 SOBEN VO TOPANSKO POLE

40 000 ЕУР

06 окт 14:34 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA PRAZEN 3 SOBEN STAN VO CENTAR

350 ЕУР /месечно

04 окт 13:17 Станови , Скопjе , Скопје

2 SOBENI STANOVI VO KARPOS 2

39 900 ЕУР

02 окт 13:51 Станови , Скопjе , Скопје

2 SOBEN STAN VO CENTAR

45 000 ЕУР

02 окт 13:51 Станови , Скопjе , Скопје

3 SOBEN STAN VO CENTAR

49 000 ЕУР

28 сеп 14:39 Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

KUKA VO CAIR GAZI BABA

75 000 ЕУР

28 сеп 14:39 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO KARPOS 3 LEPTOKARIJA

79 400 ЕУР

28 сеп 14:32 Станови , Скопjе , Скопје

KUKA VO CAIR GAZI BABA

75 000 ЕУР

28 сеп 11:43 Станови , Скопjе , Скопје

STAN 3-SOBEN VO AERODROM

69 000 ЕУР

25 сеп 11:32 Станови , Скопjе , Скопје

3 SOBEN NAMESTEN STAN VO TAFTALIDZE

250 ЕУР /месечно

22 сеп 14:33 Станови , Скопjе , Скопје

3 SOBEN STAN VO SINGELIK

50 000 ЕУР

22 сеп 14:32 Станови , Скопjе , Скопје

3 SOBEN STAN VO KOZLE

72 000 ЕУР

18 сеп 13:55 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO KAPISHTEC

51 000 ЕУР

14 сеп 14:10 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA 3 SOBEN STAN VO CENTAR

30 ЕУР

14 сеп 13:11 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN VO CENTAR

300 ЕУР /месечно

14 сеп 13:02 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA 3 SOBEN STAN VO KARPOS

350 ЕУР /месечно

03 сеп 10:20 Станови , Скопjе , Скопје

3 SOBEN STAN VO KARPOS 3 LEPTOKARIJA

79 400 ЕУР

03 сеп 10:01 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN VO KISELA VODA

155 ЕУР /месечно

29 авг 10:35 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA STAN VO KISELA VODA

150 ЕУР

25 авг 11:16 Станови , Скопjе , Скопје

2 SOBEN STAN VO KARPOS 4

47 000 ЕУР

22 авг 12:29 Станови , Скопjе , Скопје

3 SOBEN STAN VO TOPANSKO POLE

37 500 ЕУР

08 авг 14:12 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO TAFTALIDZE 2

69 500 ЕУР

03 авг 14:27 Станови , Скопjе , Скопје

NOV STAN VO KAPISTEC

73 200 ЕУР

01 авг 14:12 Станови , Скопjе , Скопје

Plac od 400m2 so objekt vo Taftalidze

235 000 ЕУР

31 јул 15:06 Станови , Скопjе , Скопје

3-SOBEN STAN VO KARPOS 4

50 000 ЕУР

31 јул 12:25 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO KARPOS 4

60 000 ЕУР

28 јул 09:05 Станови , Скопjе , Скопје

NOVA KUKA VO DOLNO LISICE

160 000 ЕУР

28 јул 09:04 Станови , Скопjе , Скопје

DVOIPOL SOBEN STAN VO KARPOS 2

48 500 ЕУР

27 јул 13:37 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA 4 SOBEN NAMESTEN STAN VO KAPISTEC

450 ЕУР /месечно

25 јул 14:10 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO KARPOS 1

48 000 ЕУР

23 јул 10:46 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO CENTAR

95 000 ЕУР

17 јул 13:41 Станови , Скопjе , Скопје

TROSOBEN STAN VO TAFTALIDZE 2

59 000 ЕУР

16 јул 14:29 Станови , Скопjе , Скопје

4 Soben stan od 122m2 vo Kapistec

125 000 ЕУР

14 јул 13:34 Станови , Скопjе , Скопје

STAN OD 52M2 VO VLAE

46 000 ЕУР

Кон почеток