Македонски | Shqip | English |

Scania Makedonia

Продажба, Финансирање, Сервис

Продажба, сервис и финансирање на камиони и автобуси од производната програма на Scania / Sweden
Scania Makedonia
41.990756783128 21.580324172973
ул.34 бр.7 Илинден, Скопје
Илинден, Скопjе   Прикажи мапа
Кон почеток