Македонски | Shqip | English |

Dooel Noce

ВРШИМЕ ​УСЛУГИ ​СО ​АВТОДИГАЛКА ​И ​ТЕЛЕХАНДЕР ​НИЗ ​ЦЕЛА ​МАКЕДОНИЈА. ​   Прикажи повеќе ВРШИМЕ ​УСЛУГИ ​СО ​АВТОДИГАЛКА ​И ​ТЕЛЕХАНДЕР ​НИЗ ​ЦЕЛА ​МАКЕДОНИЈА. ​
НА ​РАСПОЛАГАЊЕ ​ИМАМЕ ​ОД ​3 ​ДО ​80 ​ТОНСКИ ​ДИГАЛКИ ​ДО ​50 ​МЕТРИ ​ВИСИНА.
41.17852476950803 20.678586959838867
Мислешево - Браќа Миладиновци ББ.
Струга   Прикажи мапа
Кон почеток