Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Geo Akva

Гео Аква е компанија формирана во Скопје, 1994 година. Истата поседува стручен тим на вработени од разни области на геотехниката и хидротехниката со големо искуство стекнато на просторите на Балканот и пошироко ! Прикажи повеќе
Гео Аква е компанија формирана во Скопје, 1994 година. Истата поседува стручен тим на вработени од разни области на геотехниката и хидротехниката со големо искуство стекнато на просторите на Балканот и пошироко !

Повеќето дејности со кои Гео Аква се занимава се:


- Изведба на геомеханички и хидрогеолошки истражни работи
- Изведба на пробно-експлоатациони бунари
- Изведба на хоризонтални бушотини под пат и пруга
- Изведба на отвори во бетон
- Набавка, транспорт и монтажа на потопни пумпи (Panelli)
- Изработка на проектна документација - Геомеханички елаборати
- Изработка на проектна документација - Елаборати за заштита на животна средина
Она што со сигурност ќе го добиете е најефикасно и најисплатливо решение но и квалитет како една од главните причини за наше постоење.
Контакт:
m:+389 70 217 610
e-mail:[email protected] Hide More

Boris Sarafov br 35

Центар, Скопjе

Огласи во продавницата

Сите 1-5 од 5
Кон почеток