Македонски | Shqip | English |

Агенција за недвижности Капитал Охрид

Ваш најдобар партнер!

Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот;   Прикажи повеќе Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот;
Пред договор, Главен договор;
Катастарска документација;
Приватизација на градежно земјиште;
Административни услуги.
Агенција за недвижности Капитал Охрид
41.121328 20.819607
ТЦ Амам локал 029 - Охрид
Охрид   Прикажи мапа
Денес 11:23 Станови , Охрид

***Kapital***Dvosoben zapaden stan vo Centa 68m2

60 900 ЕУР

Денес 11:22 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben stan vo Ohrid 43m2

29 000 ЕУР

22 јун. 11:43 Станови , Охрид

Kapital Trosoben juzen stan vo Ohrid 79m2

650 ЕУР

22 јун. 11:42 Станови , Охрид

Kapital Apartman vo Centar Ohrid 38m2

40 500 ЕУР

22 јун. 11:42 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben zapaden stan vo Ohrid 55 m2

37 900 ЕУР

21 јун. 12:41 Станови , Охрид

Kapital Trosoben juzen opremen stan vo Ohrid

87 000 ЕУР

21 јун. 12:36 Станови , Охрид

***Kapital***Trosoben juzen stan vo Ohrid 71m2

49 700 ЕУР

21 јун. 12:35 Станови , Охрид

Kapital Trosoben istocen stan so dvor vo Ohrid

74 000 ЕУР

19 јун. 12:34 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben istocen stan vo Ohrid

38 600 ЕУР

19 јун. 12:34 Станови , Охрид

Kapital Trosoben nov stan vo B.Izvori 85m2

72 000 ЕУР

19 јун. 12:33 Куќи/Вили , Струга

Kapital Ekskluzivno kuka vo Radozda

55 000 ЕУР

19 јун. 12:33 Станови , Охрид

Kapital Nov stan trosoben od 85m2 vo B.Izvori

67 150 ЕУР

18 јун. 11:56 Станови , Охрид

***Kapital***Dvosoben istocen stan vo Centa 66m2

69 300 ЕУР

18 јун. 11:55 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben stan 44m2 vo Leska

690 ЕУР

12 јун. 13:36 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben istocen stan vo Ohrid 55m2

37 900 ЕУР

12 јун. 13:35 Станови , Охрид

***Kapital***Trosoben stan vo strog Centar 53m2

60 000 ЕУР

11 јун. 09:58 Станови , Охрид

Kapital De luks namesten nov trosoben stan 97m

97 000 ЕУР

11 јун. 09:57 Станови , Охрид

Kapital Renoviran stan vo B.Izvori 67 mkv

45 000 ЕУР

08 јун. 12:57 Станови , Охрид

Dvosoben zapaden stan vo Ohrid 40m2 Kapital

27 500 ЕУР

06 јун. 14:44 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben zapaden stan 56m2 vo Ohrid

38 600 ЕУР

05 јун. 15:13 Станови , Охрид

Kapital Nov dvosoben namesten stan 54m2

42 000 ЕУР

29 мај 14:23 Куќи/Вили , Охрид

Kapital Ekskluzivno kuka so pogled na ezero

45 000 ЕУР

28 мај 14:15 Станови , Охрид

Kapital Nov trosoben dupleks vo centar 117m2

95 000 ЕУР

27 мај 11:44 Станови , Охрид

Kapital Trosoben stan vo Ohrid 59m2

48 000 ЕУР

23 мај 14:38 Куќи/Вили , Охрид

Kapital Ekskluzivno Kuka na Abas Emin

180 000 ЕУР

17 мај 14:02 Станови , Охрид

***Kapital*** Stan na Kej 46m2 so dvor 30m2

65 000 ЕУР

16 мај 14:48 Куќи/Вили , Охрид

Kapital Ekskluzivno kuka so pogled na ezero

65 000 ЕУР

11 мај 12:20 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben zapaden stan vo Ohrid

38 600 ЕУР

08 мај 13:52 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben stan od 58 m2 vo Centar

51 100 ЕУР

03 мај 12:43 Станови , Охрид

Kapital De lux stan vo Daljan 87m2

72 000 ЕУР

02 мај 12:38 Станови , Охрид

Капитал Stan od 115m2 vo Ohridati

800 ЕУР

24 апр. 13:12 Куќи/Вили , Охрид

Kapital Ekskluzivno Kuka vo Velgosti

80 000 ЕУР

20 апр. 13:13 Куќи/Вили , Струга

Ekskluzivno kuka vo Draslajca Kapital

95 000 ЕУР

18 апр. 14:55 Куќи/Вили , Охрид

Kapital Ekskluzivno Kuka vo Leskoec 141m2

75 000 ЕУР

16 апр. 10:50 Станови , Охрид

Kapital Dvosoben zapaden stan vo Ohrid 52 mkv

35 800 ЕУР

03 апр. 11:06 Станови , Охрид

Kapital Trosoben juzen stan so pogled na ezero

88 000 ЕУР

03 апр. 11:06 Станови , Охрид

Kapital Ekskluzivno namesten stan 129 mkv

129 000 ЕУР

29 мар. 13:41 Станови , Охрид

Kapital Trosoben stan na Kej 80 mkv

104 000 ЕУР

02 мар. 14:42 Станови , Охрид

Kapital Nov istocen dvosoben stan 69 mkv

73 000 ЕУР

04 фев. 14:40 Станови , Охрид

***Kapital***Dvosoben stan vo Ohrid 54m2

680 ЕУР

26 јан. 14:39 Куќи/Вили , Охрид

Kapital Ekskluzivno kuka vo Centar

260 000 ЕУР

25 јан. 14:40 Станови , Охрид

Kapital Namesten dvosoben stan voCentar

70 500 ЕУР

25 јан. 14:40 Станови , Охрид

Kapital Trosoben stan na Kej 79m2

102 000 ЕУР

Кон почеток