Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!

Огласување за физички лица

Секој ден на Пазар3 се објавуваат стотици нови огласи. Со оглас на Пазар3 Вие привлекувате илјадници потенцијални купувачи секоја недела!
Сите влезни огласи се прегледуваат внимателно со цел да се задржи високиот квалитет на сајтот. Прегледувањето се врши според правилата на Пазар3. Секој оглас останува објавен 3 месеци. Цена варира и зависи од категоријата на која припаѓа огласот.

Плаќање на огласот

За да прочитате како да го извршите плаќањето, кликнете тука.

Обнови и измени

Обновениот оглас се наоѓа повторно на врвот на листата и ќе биде објавен 3 месеци. Изменувањата на огласот се вклучени. Цената за обновување на огласот е 30МКД + 18% ДДВ

Галерија

Истакнете го Вашиот оглас во галеријата, тогаш повеќе луѓе ќе го видат! Галеријата се прикажува стотици илјади пати просечно секој ден.

Отстранување

Отстранувањето на огласот е лесно, едноставно кликнете на опцијата ,,Избриши, измени или обнови го твојот оглас`` во самиот оглaс и следете ги инструкциите. Кога го отстранувате огласот потребни се неколку минути за истиот да биде отстранет од листата на огласи.

Слики и видео клипови

Огласите кои имаат многу слики и видео клип привлекуваат повеќе посетители. Прикачете ги видео клиповите од Вашата камера или мобилен брзо и едноставно.

Огласување за компании

Компаниите ќе можат да регистрираат огласи на Пазар3, а исто така ќе можат да отворат и онлајн продавница.

Кон почеток

Нашиот сајт користи колачиња (Cookies). Со кликнување на “Се согласувам” или со продолжување на користење на сајтот, се согласувате со користењето на колачињата. Доколку не се согласувате, можете да ги промените подесувањата на Вашиот пребарувач.

Повеќе Информации