Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Валтмон

ВАЛТМОН - Најдобриот избор за вашиот кров ! Прикажи повеќе
ВАЛТМОН - Најдобриот избор за вашиот кров !
Изработка и монтажа на секаков вид градежна лимарија.

ОЛУЦИ
- Одводен систем со висок квалитет
- Пластифицирани Вертикали и Хоризонтали

ЛИМЕН КРОВ
- Покривање со Профилиран лим
- Монтажа на Лимена Ламперија

ОПШИВАЊЕ

- Оџаци
- Ветерлајсни
- Ували

www.valtmon.com
[email protected]

Источна Македонија
070-236-623 /076-355-118

Битола/ Прилеп
070-319-089
Hide More

Gjorche petrov

Радовиш

Ads In Store

Сите 1-1 од 1

Gradezna limarija

Кон почеток