Македонски | Shqip | English |

URBAN LIVING

Ваш сигурен партнер до најдобар избор !!!

Агенција за недвижности УРБАН ЛИВИНГ располага со голема понуда на недвижен имот, станови, куќи,деловни објекти, плацеви за градба и др.
 URBAN LIVING
Kuzman Josifovski Pitu 28 lok. 19,
Скопје, Скопjе
11 јун. 10:17 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA 93M2 STAN VO KARPOS 4

300 ЕУР /месечно

07 јун. 16:59 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA EXSTRA STAN 93M2 VO KARPOS 4

300 ЕУР /месечно

07 јун. 16:37 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING 113M2 STAN NA VODNO

103 000 ЕУР

07 јун. 16:24 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING 68M2 VO KARPOS 3

56 500 ЕУР

07 јун. 11:29 Станови , Скопjе , Карпош

URBAN LIVING GARSONJERA VO TAFTALIDZE

1 150 ЕУР

06 јун. 16:32 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING 60M2 STAN VO AVTOKOMANDA

51 500 ЕУР

06 јун. 15:14 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING PRODAVA NOV STAN VO HROM

50 000 ЕУР

06 јун. 14:50 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN 45M2 VO ELENA LUKA

230 ЕУР /месечно

06 јун. 14:44 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING STAN VO KARPOS 4

65 000 ЕУР

06 јун. 11:31 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN KAJ KATOLICKA CRKVA

250 ЕУР /месечно

06 јун. 11:21 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN POZADI UNIVERZALNA

250 МКД /месечно

06 јун. 10:47 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING NAMESTEN STAN VO CENTAR

92 850 ЕУР

05 јун. 16:14 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA 93M2 PRAZEN STAN VO VLAE

225 ЕУР /месечно

05 јун. 15:51 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA EXSTRA STAN KAJ VLADA

320 ЕУР /месечно

05 јун. 15:22 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA STAN 53M2 VO DZEVAHIR SKY AERODROM

300 ЕУР /месечно

05 јун. 14:35 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING 56M2 STAN VO KARPOS 3

63 500 ЕУР

05 јун. 13:54 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN VO AERODROM

210 ЕУР /месечно

04 јун. 17:29 Станови , Скопjе , Аеродром

URBAN LIVING IZDAVA LUKSUZEN STAN KARSI PALMA

300 ЕУР /месечно

04 јун. 17:12 Станови , Скопjе , Карпош

URBAN LIVING IZDAVA LUKSUZNO STANCE KAJ SIMPO

180 ЕУР /месечно

04 јун. 16:38 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING PRODAVA 43M2 VO KARPOS 4

47 000 ЕУР

04 јун. 14:58 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING 31M2 STAN VO SITY GARDEN

40 000 ЕУР

04 јун. 13:43 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA 41M2 VO NASTEL

240 ЕУР /месечно

04 јун. 12:50 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN VO AERODROM

11 000 МКД /месечно

03 јун. 12:08 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING DELOVEN 128M2 KARPOS 4

86 780 ЕУР

03 јун. 11:39 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING PREKRASEN STAN AVTOKOMANDA

67 000 ЕУР

22 мај 17:53 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN KAJ GRADSKI PARK

234 ЕУР /месечно

22 мај 12:11 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN 65M2 KAJ SAMPIONCE

200 ЕУР /месечно

21 мај 17:15 Станови , Скопjе , Карпош

URBAN LIVING IZDAVA ODLICEN STAN KAJ DRAMSKI

250 МКД /месечно

21 мај 15:07 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA STAN VO AERODROM

220 ЕУР /месечно

20 мај 13:31 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING EXSTRA STAN VO SITY GARDEN

100 000 ЕУР

20 мај 10:51 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING IZDAVA EXSTRA STAN VO TAFTALIDZE 1

12 500 МКД /месечно

20 мај 10:01 Станови , Скопjе , Скопје

URBAN LIVING ITNO STAN VO AERODROM

81 000 ЕУР

Кон почеток