Македонски | Shqip | English |

Продажба на кампинг возила и приколки

Обожавате да патувате, а сепак сакате да ја почуствувате домашната атмосфера? Тогаш, погледнете ги огласите за продажба на кампинг возила и камп приколки и изберете кампер по Ваш вкус. 

Возилата за кампување се одличен начин да ги посетите дестинациите кои ги посакувате, а сепак да се чувствувате како дома.

На Пазар3 има многу огласи за продажба на камп приколки со кои може да патувате во странство но и во некоја од нашите турстички дестинации како што се Преспа, Охрид и Дојран. 

Кампери / Traileri

Камперите кои исто така се нарекуваат и Trejleri, се по поволен начин за кампување бидејќи полесно се пренесуваат од едно на друго место, и не заземаат преголем паркинг простор.

VW T4 California е еден од достапните модели на кампери кои се огласуваат на Пазар3, како и Fiat Ducato и многу други типови на трејлери. Со селектирање на огласот согласно Вашите интереси, може да ги погледнете деталите околу тоа кои функционалности ги нуди истиот.

 

Камп приколки

Приколките се исто така одличен начин за Ваш идеален кампинг одмор. Продажба на камп приколки во Градиште, Љубаништа, Крани, па дури и огласи за продажба на камп приколки во Грција секојдневно се огласуваат на Пазар3. 

 

Камп приколка Braco

Камп приколиците Braco се често огласувани. Погледнете го секој оглас и изберете зачувана приколка која ќе ги исполни Вашите потреби и очекувања.

Кон почеток