Македонски | Shqip | English |

Купувај и продавај се што ќе посакаш на Пазар3.мк

Купување, продажба и замена! Од различни моторни возила до мали кујнски апарти и додатоци - тука се продава и купува се! Доколку имате нешто што сакате да го продадете регистрирајте оглас, доколку пак купувате некаков производ или потребна Ви е некаква услуга погледнете ги сите активни огласи веднаш!


Купување, продажба и замена на најголемиот огласник во земјата - Пазар3.мк!

На Пазар3.мк може да продавате и купувате се што ќе посакате! Во оваа категорија ќе сретнете огласи за продажба на дрвени палети, семки од кајсија, ледомати, базени, железни и пластични буриња, цистерни, гробно место, дрон и многу друго!

Купувајте и продавајте лесно, брзо и едноставно на Пазар3.мк!
Кон почеток