Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Ting - Inoks Dooel

ТИНГ Дооел е една од првите фирми во РМ за производство на опрема за прехрана, земјоделие, хемија... со што допринесува во развојот на целокупната економија преку потенцирање на домашниот пазар (домашно произведена опрема а не увозна зависност). Прикажи повеќе
ТИНГ Дооел е една од првите фирми во РМ за производство на опрема за прехрана, земјоделие, хемија... со што допринесува во развојот на целокупната економија преку потенцирање на домашниот пазар (домашно произведена опрема а не увозна зависност).
Hide More

Ул. 566 бр.17

Кочани

Огласи во продавницата

Сите 1-10 од 10
Кон почеток