Македонски | Shqip | English |

Mavrovo | Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera.


12 Sep 09:38 , ,

MAVROVO GOTOV PROEKT ZA GRADBA NA 10 VILI

Number of rooms: 5
Area: 170
23 Aug 13:31 , ,

MAVROVO SE IZNAJMUVA STAN

45 EUR / daily

Number of rooms: 1
11 Aug 19:14 , ,

Stan vo Mavrovo

43 000 EUR

Number of rooms: 2
04 Aug 13:14 ,

Se izdava vila vo Mavrovo

60 EUR / daily

Number of rooms: 4
Area: 100

  • mavrovo во категорија Established Businesses for Sale
  • mavrovo во категорија Houses
  • Mavrovo во категорија Houses and Villas
  • mavrovo во категорија Cabins and Garages
  • mavrovo во категорија Houses and Villas
  • Mavrovo во категорија Real estate
  • Mavrovo во категорија Houses and Villas
  • MAVROVO во категорија Houses and Villas
  • mavrovo во категорија Farms and Land
  • Mavrovo во категорија Real estate

To the top