Македонски | Shqip | English |

Огласи за превоз на патници, издавање на апартмани и вили, карти за настани и друго

Пронајдете го најдоброто место во Македонија и странство каде ќе го поминете вашиот одмор. Пронајдете апартмани, приватни соби, вили, хотели, супер понуди од агенции, како и такси превоз кон сите познати дестинации во и надвор од Македонија.


Превоз на патници

Превоз на патници со комбе или организиран такси превоз со автомобил насекаде низ Македонија или во странство.

Доколку нудите такси превоз или Ви е потребен превоз, регистрирајте оглас или погледнете ги огласите за такси превоз на следниве дестинации: превоз до Грција, превоз Банско, превоз Скопје Софија, превоз на патници Швајцарија, превоз внатре низ државава и тоа: такси превоз до аеродром, превоз Скопје-Маврово, Попова Шапка, Охрид итн.

 

Издавање на апартмани

Изберете од широката понуда на сместување по супер цени низ цела Македонија и странство, и резервирајте директно кај сопственикот или давателот на туристичката услуга.

На Пазар3.мк се огласуваат понуди за изнајмување на апартмани, соби или студија за краток престој, летен и зимски одмор во Македонија и странство, но исто така туристичките агенции постојано огласуваат и понуди за кратки патувања или одмори насекаде низ светот.

Македонија:

Се издаваат апартмани во Охрид, Струга, Преспа, Дојран, Маврово, и други познати туристички дестинации низ земјава.

Странство:

Понуда на патувања за Нова Година, 8ми Март, зимски и летни одмори и др. Наем на студија и апартмани во Грција, Албанија, Црна Гора, Хрватска и др.

Кон почеток