Radovisht | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjës

Citroen , 3
DAF , 44
Volvo , 28
Ford , 10
Iveco , 29
Zastava , 3
MAN , 47
Peugeot , 2
Renault , 5
Scania , 15

Në fillim