Shkup | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjës

Citroen , 44
DAF , 144
MAN , 1
Volvo , 157
Ford , 131
Volkswagen , 135
Iveco , 295
Zastava , 34
Kia , 8
MAN , 482
Nissan , 4
Opel , 21
Peugeot , 51
Renault , 43
Scania , 140
Citroën , 1
Fiat , 5
Ford , 1
Mazda , 1
Subaru , 1

Në fillim