Gjithë Maqedonia | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | Pazar3

Shkup , 7840
Kumanovë , 973
Ohër , 686
Manastir , 491
Tetovë , 480
Gjevgjeli , 476
Prilep , 439
Gostivar , 389
Kavadar , 332
Прикажи ги сите

Në fillim