Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на ниви, плацови и фарми

Доколку сте заинтересирани за продажба на плац за куќа или друга градба, продажба на ниви и фарми, преку Пазар3 може да постигнете брза продажба на наједноставен начин. Едноставно креирајте оглас, поставете неколку слики, краток опис за плацот, нивата или фармата, наведете ја цената и чекајте да бидете контактирани од потенцијалните купувачи.


Продажба на плац / земјиште 

На Пазар3.мк се огласуваат плацеви и земјиште за градба на куќа, или некоја друга намена, со површина од 500м2 до 19000м2. 

Парцели со различна површина, на различни локации се продаваат насекаде низ државата.

Најголема понуда на плацеви, земјишта, ниви и фарми се продаваат во околината на Скопје, Куманово и Охрид.

 

Продажба на ниви

Купувањето на нива со веќе насадени земјоделски култури, претставува одлична шанса за почеток на бизнис.

Секојдневно се продаваат ниви посадени со лешници, лозје, аронија, ниви со јаболкови насади и други овоштарници. Исто така се продаваат и ниви на одлична локација погодни за градба или започнување на бизнис со одгледување на овошни насади. 
Кон почеток