Македонски | Shqip | English |

Bastion Real Estate

Агенција за која Сите Знаат!

25 ГОДИНИ СО ВАС !!!   Прикажи повеќе 25 ГОДИНИ СО ВАС !!!
ПРЕД ВАС ГО ИМАТЕ ВАШИОТ НАЈДОБАР И НАЈСИГУРЕН ПАРТНЕР ЗА НЕДВИЖНОСТИ И ВАШ ИСКРЕН ПРИЈАТЕЛ!!!
Агенцијата за недвижности БАСТИОН е основана во 1995 година, и е една од водечките агенции во Р.Македонија.Оттогаш па наваму зад нас се полни 19 години напорна и успешна работа.Професионалноста е наш најголем атрибут, а како резултат на тоа и нашиот висок рејтинг во бизнисот со недвижностите и финансискиот консалтинг.
ВАШИТЕ ЖЕЛБИ СЕ НАША ОБВРСКА
Bastion Real Estate
ul,Debarca 57/4
Skopje
21 авг. 11:47 Станови , Скопjе , Центар

ODLICEN STAN 50M2 CENTAR-DEBAR MALO

330 ЕУР /monthly

21 авг. 11:47 Станови , Скопjе , Центар

EKSKLUZIVEN STAN 70M2 CENTAR-UNIVERZALNA

500 ЕУР /monthly

21 авг. 11:27 Станови , Скопjе , Скопје

PREKRASEN STAN 70m2 VODNO CRNICE

350 ЕУР /monthly

21 авг. 11:27 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA STAN 46m2 VO KAPISTEC KOZLE

250 ЕУР /monthly

21 авг. 09:18 Станови , Скопjе , Скопје

STAN 76m2 KAPISTEC KOZLE

350 ЕУР /monthly

20 авг. 22:19 Станови , Скопjе , Скопје

ODLICNA GARSONIEARA 38M2 CENTAR

200 ЕУР /monthly

20 авг. 18:29 Станови , Скопjе , Скопје

ODLICEN STAN 70M2 DEBAR MALO PARK

400 ЕУР /monthly

20 авг. 18:29 Станови , Скопjе , Карпош

STAN KARPOS3 50m2 VOENA BOLNICA

230 ЕУР /monthly

20 авг. 18:22 Станови , Скопjе , Скопје

PREKRASEN STAN 50M2 CENTAR-J. B. TITO

250 ЕУР /monthly

20 авг. 15:32 Станови , Скопjе , Карпош

ODLICEN STAN OD 71M2 KARPOS 4

62 000 ЕУР

19 авг. 12:06 Станови , Скопjе , Центар

PREKRASEN STAN 63M2 CENTAR-DEBAR MALO

350 ЕУР /monthly

17 авг. 12:55 Станови , Скопjе , Аеродром

GARSONIERA 21m2 VO AERODROM

26 000 ЕУР

16 авг. 12:33 Станови , Скопjе , Карпош

LUKSUZEN APARTMAN 220M2 KOMPLEKS VERINA

2 200 ЕУР /monthly

16 авг. 12:17 Станови , Скопjе , Скопје

PREKRASEN STAN 106M2 CENTAR VODNO

500 ЕУР /monthly

15 авг. 15:28 Станови , Скопjе , Скопје

ODLICEN STAN 67m2 VODNO PANORAMA

300 ЕУР /monthly

15 авг. 13:48 Станови , Скопjе , Центар

PREKRASEN STAN 85M2 TAFTALIGE-MLECEN

400 ЕУР /monthly

15 авг. 10:51 Станови , Скопjе , Центар

PREKRASEN STAN 90M2 KAPISTEC-DOLNO VODNO

450 ЕУР /monthly

Кон почеток