Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

SMETKOVODSTVENI USLUGI

0 МКД

Оглас од претпријатие Се продава од: Друштво за сметководство ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ Денес 15:23 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
Друштво за сметководство ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ
078504376
Лиценцирано друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ преку своите овластени сметководители ги врши сите сметководствени услуги за големи,средни и мали трговски друштва,непрофитни организации,трговци поединци:
-Финансиско сметководство
-Производствени калкулации
-Малопродажба и големопродажба со повеќе магацини
-Девизно работење
-Пресметка на плати и МПИН
-Пресметка на ДДВ
-Пресметка на Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК
-Пријава/одјава во АВРМ и ФЗОМ
-Регистрација на фирми
-Изработка на бизнис планови
-Ликвидација на фирми
-Даночно советувањe и обуки

Контакт:
077/879-044 Дана Апостоловска
078/504-376 Драган Радески
маил:
[email protected]
Друштво за сметководство ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ
Друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО Скопје Лиценцирано друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ преку своите овластени сметководители ги врши сите сметководствени услуги за големи,средни и мали трговски друштва,непрофитни организации,трговци поединци: -Финансиско сметководство -Производствени калкулации -Малопродажба и големопродажба со повеќе магацини -Девизно работење -Пресметка на плати и МПИН -Пресметка на ДДВ -Пресметка на Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК -Пријава/одјава во АВРМ и ФЗОМ -Регистрација на фирми -Изработка на бизнис планови -Ликвидација на фирми -Даночно советувањe и обуки Контакт: 077/879-044 Дана Апостоловска 078/504-376 Драган Радески маил: [email protected]
Посетете ја нашата продавница
Прикажи на мапата
78504376
Друштво за сметководство ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ
078504376
Кон почеток