Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на полици и гардеробери

Продажба на нови и користени ормари, гардеробери, плакари, полици, сталажи и сл. Голем избор, одлични цени! Погледнете ги сите Пазар3 огласи од категоријата "Полици и Места за складирање".

Се продава: нови или половни полици и плакари - Пазар3 огласи

Широка понуда на функционални ормари, плакари и гардеробери за Вашата спална, дневна, детска, работна соба или претсобје. Се продаваат нови или половни регали, фиокари и полици. Купете половни плакари или размислете на можноста за изработка на плакари по мерка. Изработка на ормари, фиокари, полици или вградени плакари по Ваша мерка и барање. Изработката по мерка за одреден простор Ви овозможува максимално искористување на тој простор. 

 

Без разлика дали ќе се одлучите да купите нов мебел, половен плакар и полици, или ќе се одлучите да правите мебел по мерка, на Пазар3 имате многу опции за уредување на Вашиот дом или бизнис простор.

 

Продажба на плакари и полици за бизнис

На Пазар3.мк исто така се продаваат и рафтови, полици и друг мебел за Вашиот бизнис. Плакари, рафтови, фиокари, елементи со огледала од берберница, пултови и сталажи од аптеки, полици за дуќан, IKEA фиокари и ИКЕА полици, и многу друг половен мебел по одлични цени. 

Кон почеток